Dieseldieven aangehouden aan de Voortsestraat in Sint Hubert

Sint Hubert – In de nacht van maandag op dinsdag omstreeks 1.00 uur, kregen wij een melding dat er twee mogelijke inbrekers waren overlopen. Bij die personen hoorde een voertuig met een Pools kenteken. Eenmaal ter plaatse waren de personen al weg. Hun voertuig bleef echter achter. Zij zijn in de omgeving niet meer aangetroffen. Omstreeks 4.00 uur zagen wij het betreffende voertuig rijden. Bij controle zaten er drie personen in het voertuig. Er lagen meerdere jerrycans in het voertuig, waarvan een aantal gevuld met diesel. Ook lagen er attributen die vaak gebruikt worden bij diesel diefstal. Hierop zijn de drie aangehouden. Wij zijn op zoek naar getuigen. Heeft u in die omgeving en rond dat tijdstip verdachte personen of voertuigen gezien? Neem dan contact op met 0900-8844.