Vrouw (32) opgepakt na steekpartij in woning: man (36) gewond naar ziekenhuis + Video

Lees artikel

Boxmeer – Bij een steekincident aan de Leeuwerik in Boxmeer raakte in de nacht van donderdag 12 op vrijdag 13 januari een man gewond. Hij ligt momenteel in het ziekenhuis. De recherche doet onderzoek en sporen worden onderzocht.

Steekincident
Rond 2.30 uur gingen collega’s naar een woning aan de Leeuwerik in Boxmeer. Daar is de bewoner, een 58-jarige man uit Boxmeer, gewond geraakt. Hij ligt in het ziekenhuis en is aanspreekbaar. Later zal er van hem een verklaring worden opgenomen.

Getuigen
Hebt u iets gezien of hebt u camerabeelden? Laat het dan aan ons weten. We zoeken getuigen en mensen die camerabeelden hebben van de Leeuwerik en omgeving in Boxmeer. Bel via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Bron Politie.nl