UPdATE – Overval op cafetaria in Vierlingsbeek: voortaan alleen nog maar betalen met pinpas

Lees artikel

Een man met een mes overviel donderdagavond tegen half zeven een cafetaria aan de Spoorstraat. Wij zijn een onderzoek gestart en zoeken getuigen. Heb jij iets gezien of gehoord dat ons kan helpen? Neem dan contact met ons op! De overvaller kwam het cafetaria binnen, dat deel uitmaakt van een café, bedreigde meteen een medewerker met het mes en eiste geld uit de kassa. Toen hij geld had ging er snel te voet vandoor en vluchtte in de richting van de Kloosterstraat om vervolgens linksaf te slaan richting Willem I straat. Sindsdien ontbreekt van hem elk spoor. Wie heeft hem mogelijk op zijn vlucht gezien?

Bivakmuts
Het gaat om een vermoedelijk blanke man. Hij kwam jong over en was tussen de 1.70 en 1.75 meter groot. Hij droeg een zwarte hoodie met daaronder een lichtgrijze bivakmuts. Over zijn eveneens zwarte joggingbroek liep een witte band en zwarte sneakers. De café-eigenaar deed aangifte en we namen getuigenverklaringen op. We namen goederen in beslag voor sporenonderzoek.

Beelden
Is jou rond de tijd van de overval iets of iemand opgevallen in de Spoorstraat of in de omgeving daarvan? Woon je in de buurt of heb je er een bedrijf met bewakingscamera’s waar de verdachte misschien op te zien is? Heb je een dashcam in de auto en reed je rond die tijd daar in de buurt? Bekijk de beelden dan eens goed en meld het meteen als er iets op te zien dat ons kan helpen. Laat ook zeker weten als je andere informatie of vermoedens over de dader hebt. Vul het tipformulier in of bel de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Gegarandeerd anoniem tippen doe je op de M-lijn: 0800-7000.